Ecito'mun makyaj çantasını beraber karıştıralım !

Herkese merhaba! Çok sevdiğim arkadaşım Ece Uçaktürk yakın zamanda bir blog açtı ve fashion-life style ya da güzellik ürünleri incelemeleri yapıyor.Dün buluştuk ve birbirimizin makyaj çantalarını karıştırdık :) 
Ece'nin acil durum makyaj çantasındaki tek cilt ürünü Betty Lou Manizer çünkü kesinlikle cildinin fondötene ihtiyacı yok.Her zaman ışıl ışıl parlak ve canlı bir cilde sahip olduğu için sadece cildine bu aydınlatıcıyı kullanıyor.


Betty lou manizer içinde bol bol bakır ve bronz tonlar bulunduran ve hem highligter hem allık görevi gören çok pigmentli ve çok başarılı bir ürün.Fondötenden sonra yüzünüzü ısıtmak veya far olarak kullanmak hatta tek başına kontür yapmak için bile ideal bir ürün.Beyaz tenlilerin bu ürün hakkında biraz çekindiğini biliyorum fakat mutlaka kullanmalılar.Ten fark etmeden çok profesyonel sonuçlar veriyor.Fiyatı indirimsiz 40 lira fakat indirimi bekleyin ve bu ürünün ablasını yani Mary Lou Manizer ile birlikte alın ve sonucu gözlerinizle görün :)
Cici çantasındaki son ürün Sephora'nın Red Carpet isimli Fuşya göz farı.Çok Çok sıcak tonlu ve pembe alt tonlu bir far .Tam esmerler için olan bu far Long Lasting özellikli.Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 30 liraydı.
Ece'nin göz ürünlerinden başlıcası Urban Decay perversion mascara.Amerika'da keşfetmiş ve çok memnun kalmış.Hatta benden de kullanmamı ve bloğa bir yazısını yazmamı istedi.En kısa zamanda edinip deneyimlerimi paylaşacağım.Amerika'daki fiyatı 22 dolar.Türkiye'de tahmini 80 küsür liradır.Fırçası oldukça sık ve küçük kirpikleri bile atlamadan hacim verebilecek bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum.
Çantasındaki bir diğer maskara Estee Lauder sumptuous extreme mini mascara.Bu ürünü ben de kullandım fakat çok memnun kalmadım çünkü fırçasının çok küçük oluşu üst kirpiklerde rahat çalışmayı önlüyor.Ancak alt kirpiklerde oldukça başarılı ve akma yapmıyor.İkinci katı sürmenize gerek kalmıyor çünkü uca doğru hafif incelen üçgenimsi bir fırçaya sahip bu sayede alt kirpiklerin dış kısmından uzatmaya başlıyor.Mini boyundansa büyük boyunu tercih ederim.Fiyatı 80 lira.
 Gelelim kapatıcıya.Eminim kullanan herkes bu üründen inanılmaz memnun kaldı ve üzülerek söylüyorum ki şu anda ülkemizde satışı yok.Her güzel şey gitmek zorunda sanki..Bourjois Healty Mix kapatıcı göz altınızda bulunan tüm yorgunluk izlerini ve morlukları oldukça başarılı şekilde kapatan muazzam bir ürün.Sonrasında pudrayla sabitlemenize gerek yok çünkü mat bir bitişi var.Gitmeden önce fiyatı 40 liraydı.Umarım tekrar gelir !

Ve gelelim dudak ürünlerine.Çantada en çok yer alan malzemeleri renksiz ve renkli nemlendiriciler ve rujlardı.Burt's Bees klasik dudak korucuyucusu dudaklara iyi nem veren ve çatlakları onaran bir ürün.Gratis ve Watsons'larda bulabilirsiniz.Fiyatı 12 lira.

bir diğer nemlendirici ise Clinique 'in Chubby Stick Ruju.Dudakları beslerken hafif bir renk katıyor.Sür çık şeklinde güzel kokan çok kullanışlı bir ürün.Fiyatı 30 lira.Ece'nin rengi whole lotta honey.

Rujlara geçersek benim gibi o da çantasında mutlaka bir Mac ruj taşıyor.Favorisi Viva Glam a84.Mat bitişli kalıcılığı muazzam bir ruj.Fiyatı 55 lira.
Ece'nin bloğunu ziyaret etmek için : http://eceucakturk.blogspot.com.tr/
Umarım faydalı bir yazı olmuştur.Hepinize Mutlu günler !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarını esirgeme lütfen :)