Favori 5 Fırçam !

Herkese merhaba! Bugün sizlere en sevdiğim 5 fırçamı tanıtmak istedim.

Bir numara www.cosmetica.com.tr adresinden edindiğim Artnet 25 numara karıştırma fırçası.Muazzam bir fırça çünkü kendisini bayağı hor kullanmama rağmen performansından hala ödün vermedi.Göz altlarınıza pudra uygulamak,burnunuza kontür yapmak veya farınızı dağıtmak için kullanabilirsiniz.Fiyatı sadece 7 lira !

İkinci fırçam benim deli bozması kaşlarımı düzeltebilen tek fırça olan Mac 204 Brow Brush.Ayrıca kirpiklerinizi maskaraya hazırlamak veya maskara sürdükten sonra topaklanmasını almak için de ideal bir ürün,fiyatı 40 lira.Mac mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Üçüncü favori fırçam Mac 214 Short Shader Brush,alt kirpik diplerine çizgi çekmek ve çizgiyi dağıtmak,göz kapağının katlanma yerine far uygulamak ve eyeliner dağıtmak için muazzam bir fırça,kılları orta yumuşaklıkta ve fiyatı 84 lira.
Dördüncü favorim,uygun fiyatlı mükemmel bir kapatıcı fırçası arayanlara tek tavsiyem.Eklips kapatıcı fırçası yüzünüzde veya göz altınızda kapatmak istediğiniz yerlere çok iyi oturuyor.Macera aramayın ve hemen alın ! Fiyatı sadece 6 lira 💕


Son fırçam ise annemin fırçalarından aşırdığım ve en yaşlı fırçam.Kryolan 3710 Genuine Sable Filbert brush,göz pınarlarıma ve kaş altıma ışıltılı ve pigmentli ürünler uyguladığımda ürünleri tozutmadan istediğim yere sanki bağdaş kurup yerleşen,çok usta bir fırça.Makyajı kendi yapıyor diyebilirim.Şimdiki fiyatı ve görünüşü değişmiş olabilir fakat tahmini fiyatı 80 lira olmalı.
Umarım hoşunuza gitmiştir.Kendinize iyi bakın,hoşçakalın ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarını esirgeme lütfen :)